Vettä vahvemmasta tuli juhlien ykkönen

Mies ja nainen juo vichyä

Ihmiset haluavat yhä juhlia. Se, mikä ei enää kiinnosta, on hukkaan heitetty seuraava päivä. Silloin valintasi on vahvin: Hartwall Vichy Original.

Kaksin käsin kaikissa juhlissa

Joulu, uusivuosi, vappu, juhannus. Suomalaiset rakastavat juhlia ja juhlapyhiään. Sen sijaan juhlien jälkimainingin heikko olo – sille on aika jättää hyvästit.  

Koko illan istuessa kaipaa silti vettä vahvempaa – Hartwall Vichy Originalia on kiva kippailla, eikä sivuvaikutuksiin kuulu pikkutunneilla hölmöily. Eikä seuraavana päivänä päätä pakota.

Hartwall Vichy Original sisältää myös kivennäisaineita ja natriumia eli suolaa, joka palauttaa suola- ja nestetasapainon. Arjessa ja juhlassa, illalla ja seuraavana päivänä.

Ei tee edes tiukkaa

Nykyään on helppoa olla alkoholiton. Ongelma onkin lähinnä valinnanvaikeus kaupan hyllyllä tai ravintolan alkoholittomat-listan äärellä.

Jos haluaa olla klassisen tyylikäs, juhliin kuin juhliin sopii Hartwall Vichy Original. Se on ollut markkinoilla ja juhlakansan laseissa jo yli 180 vuotta, onhan se Pohjoismaiden ensimmäinen.

 

Isot kuplat, voimakas suutuntuma, toimii läpi illallisen ja ruokalajien.

 

Voimakkain makupari

Ruokahifistelijöille viini ei ole enää ainoa vaihtoehto, jonka kanssa ruokaa paritetaan. Hartwall Vichy Original on parhaimmillaan rasvaisten tai mausteisten ruokien kanssa. Isot kuplat, voimakas suutuntuma, toimii läpi illallisen ja ruokalajien.

Kupliva tuo juhlatunnelman  

Juhlanjärjestäjän on tänä päivänä hankittava tarjolle alkoholittomia juomia, ihan kaikille. Ja se kannattaa tehdä tyylillä.  

Alkoholittomissa kuplissa on asennetta. Kohota Hartwall Vichy Original koko juhlaväelle. Niin niille, keiden lasissa on alkoholijuomia, kuin niille, keiden lasissa on alkoholitonta. Hartwall Vichy Original on kaikille, jotka tarvitsevat vettä vahvempaa.

Kirkasta uutta vuotta.